Ännu en bra dag

Dagen började med ett frukostmöte på BNI i Alingsås där bolaget fick mycket uppmärksamhet. Och flera intressanta kontakter. Det är alltid väldigt nyttigt att få berätta om bolaget och den resa jag förväntar mig bolaget ska göra. Varje gång jag berättar lär jag mig själv mer om både mig själv och bolaget. 

Därefter ett möte med min kollega Bo Fråst. Vi tog nog bolaget ännu en bit på vägen. Det blir allt tydligare vad vi konkret ska göra och hur. Varför är klart sedan länge. Därefter lunch med Bosse och en tidigare kollega från Swerea IVF-tiden. IT-nörd (i den positiva betydelsen) som håller på att bli läkare (läkar-nörd?). Mycket kompetent. Jag älskar människor med multikompetenser och han är ett bra exempel. Hoppas han är med på tåget ... 

Vi har börjat få ihop ett ganska imponerande nätverk/team med auktoriteter från hela världen inom flera områden. Återkommer med namn när jag har fått OK på att göra det. 

Ekonomiansvarig är klar och det blir en extern resurs i form av Sandra Johansson på Flexfunktion. En ekonom med rätt attityd som kommer att bli jättebra i teamet. 

Detta är fan-i-mej det roligaste jag gjort i hela mitt liv!